(Dokter) Dorus in de sores

door Kai Merckx

Stap binnen in een wereld vol hilariteit en verwarring in het toneelstuk: “(Dokter)Dorus in de Sores!”

Dokter Mark de Wit, een charmante arts met een ondeugend geheim, heeft zojuist zijn gloednieuwe praktijk geopend. Wat is zijn beweegreden? Liefde, natuurlijk! Mark wil niets liever dan kostbare tijd doorbrengen met zijn assistente Debby, met wie hij een geheime affaire heeft. Maar zoals dat gaat in komedies, is niets ooit zo simpel als het lijkt.

Mark’s argwanende vrouw, Anja, heeft lucht gekregen van de buitenechtelijke perikelen van haar echtgenoot. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, begeeft ze zich naar Mark’s nieuwe praktijk, onbewust van de chaos die daar op het punt staat los te barsten.

Mark, hopend op een ongestoorde middag met Debby, besluit dan maar te verdwijnen, met alle gevolgen van dien. Maar wie moet de praktijk in de tussentijd runnen? Misschien niemand minder dan onze geliefde huisvriend en vaste patiënt, Dorus?
De doktersjas past Dorus misschien niet helemaal, maar hij staat klaar om in de huid van de dokter te kruipen. Wat volgt, is een waanzinnige aaneenschakeling van komische situaties als patiënten blijven binnenstromen en Mark’s vrouw herhaaldelijk voor verrassingen zorgt.

En dan, als klap op de vuurpijl, keert Dorus’ neef terug uit het verre Zuid-Afrika. Maar is zijn terugkeer wel zo toevallig als het lijkt? Een geheimzinnige twist die het publiek in verrukking zal brengen!
“(Dokter)Dorus in de Sores” belooft een avond vol lachen, verwarring en onverwachte wendingen te worden. Laat je betoveren door dit briljante toneelstuk vol met ondeugende geheimen, onhandige dokters, en een vleugje romantiek. Kom samen met ons en geniet.

Data van de uitvoeringen: 28 oktober, 3 en 4 november
Tijd: Deuren open om 19.30, voorstelling begint om 20.00 uur.

Kaartverkoop gaat nu via onze winkel, wil u meer uitleg, klik dan hier.