Teleromeo

Ja! Gaan we toch gewoon een toneelstuk op de planken zetten! Nouja, op de planken… als uw tv-meubel van hout is gemaakt, staan we toch een soortvan op de planken. We gaan livestreamen!

Weet je nog, dat je vroeger per ongeluk een gesprek oppikte als je met de walkie-talkie speelde? Wat als dit tegenwoordig ineens zou gebeuren op je computer? Voor je het weet krijg je een kans mee te kijken via iemands webcam, zomaar op je scherm. Blijf je kijken?

Duik mee in de wereld van Anne en Jay. Als servicedesk medewerkster spreekt Anne dagelijks veel mensen terwijl ze op de achtergrond knettergek wordt van haar huis­genote Jennifer, reclamegezicht en -stem voor het bedrijf waar Anne werkt. Aan de andere kant zien we Jay, een student die zijn eigen worstelingen met vriendin Noor doormaakt. Als Jay de service-desk belt en hij Anne aan de lijn krijgt, verstrengelen de twee webcam-werelden.

‘Teleromeo’ wordt via een korte livestream gespeeld op 28 en 29 mei 2021. Toneel vanuit je woonkamer dus! Aanvang: 20.00 uur en de voorstelling duurt ongeveer 45 minuten zonder pauze.

Kaarten à € 5,- kunt u kopen via onderstaande links:

Ps. Via bovenstaande links gaat u naar de (engelstalige) website van YourKrowd.com, onze streaming partner. Het bedrijf zit in Eindhoven, maar helaas is er nog geen nederlandstalige pagina.

Leden en donateurs hebben een brief ontvangen om hun kaartje op te vragen en hoeven geen kaartje online te kopen.