Lid of Donateur worden?

Wil je graag zelf toneelspelen? Of vind je onze voorstellingen zo leuk dat je donateur wil worden van onze vereniging? Dan kan dat.

Lid worden

We zoeken altijd nieuwe leden, vooral heren. Dus mannen, jongens, boeren en buitenlui, kom eens gezellig bij ons kijken, wip eens binnen bij een repetitie om te zien hoe het er bij ons aan toe gaat. Ervaring is geen vereiste, durf wel. Dus wil je eindelijk eens je creatieve talent aan de wereld laten zien of geniet je van de aandacht als je ergens optreedt, dan ben je bij ons meer dan welkom.

Lid worden kan al in het jaar dat je 12 wordt. Onze jeugdafdeling ziet je heel graag komen. Het lidmaatschap kost 30 euro per jaar en dit bedrag wordt in oktober via een door u afgegeven automatische incasso afgeschreven. Als je lid bent dan kan je het volgende verwachten:

In mei en november een ledenvergadering waarin jij je zegje mag doen en hoort wat er allemaal in de vereniging aan de gang is. Medio september hebben wij als hoogtepunt altijd ons jaarlijkse toneelkamp waar je voor een klein bedrag aan mee kan doen. Het toneelkamp is elk jaar weer een groot succes en je wordt van vrijdagmiddag tot zondagmiddag bezig gehouden met leuke activiteiten.

kamp
kamp 2015

We organiseren leuke workshops en improvisatieavonden waarbij je naar hartenlust kan toneelspelen en tegelijkertijd de fijne kneepjes van het toneelspel kan oefenen.

Donateur worden

Heeft u ontzettend genoten van onze voorstelling en proeft dat naar meer, wordt dan donateur.
We kennen drie soorten donateurs:

  1. Donateur totaal voor € 18,00 per jaar
    Als beloning ontvangt u van ons voor alle drie voorstellingen in dat jaar twee toegangskaarten per voorstelling. Dit betekent dus een voordeel van 18 euro.
  2. Donateur volwassenen voor € 14,00 per jaar
    Als beloning ontvangt u van ons twee toegangskaarten voor elk van de twee volwassenen voorstellingen van dat jaar. Een voordeel van 14 euro dus.
  3. Donateur jeugd voor € 6,00 per jaar
    Als beloning ontvangt u van ons twee kaarten voor de jeugdvoorstelling waarmee u 2 euro bespaart.

U kan er dus alleen maar op verdienen!
Uw donatie wordt in de maand oktober via een door u afgegeven automatische incasso geïnd.

Heeft u zin om lid te worden, vul dan onderstaand formulier in:

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend