Vomar – Club is Koning

Zoals jullie weten bestaat St. Theodulfus in 2023 alweer 100 jaar. En we zijn op dit moment hard bezig om te verhuizen naar Tech Campus De School in Roelofarendsveen. Twee activiteiten waardoor we nu stevige investeringen moeten doen. Gelukkig zijn er fijne fondsen en stichtingen die ons helpen met veel van die investeringen, maar we nodigen graag onze leden, donateurs en geïnteresseerden uit om ook te helpen.

Vomar is een hele mooie actie begonnen waarmee je zelf sparen door middel van kooppunten, maar waarmee je geheel kosteloos een club kan sponsoren. Bij iedere aankoop kan je je klantenkaart laten scannen en dan gaat er 0,5% van het boodschappen naar de club. En alle beetjes helpen en wij zijn zeker degenen die de kleintjes eren.

Dus mocht je mee willen doen? Hoe pak je dat aan?

  1. Haal de Klant-is-Koning kaart in jouw Vomar op en neem deze mee naar huis.
  2. Registreer via https://login.vomar.nl/  direct je Klant-is-Koning kaart. Je kunt alleen sparen als je kaart geregistreerd is.
  3. Bevestig je registratie door op de link te klikken in de e-mail die je ontvangt en start direct met sparen.

En hoe voeg je ons toe?

Ieder club heeft zijn eigen code die je kan gebruiken om toe te voegen. Die van ons is TOOU2022 (met twee hoofdletters O en een nul in het jaartal). Dus wil je ons toevoegen, dan zijn wij daar weer heel blij mee! En als je met hen mee-spaart krijg je een premie van 6%.