Wij zijn verhuisd naar Tech Campus De School

Het is het afgelopen tijd enorm druk geweest, misschien niet naar buiten toe, maar achter de schermen heeft de toneelvereniging heel hard gewerkt. Want we zijn verhuisd naar onze nieuwe theaterzaal, in Tech Campus De School. Dat is een spannende aangelegenheid en een leuk project om onderdeel van te zijn. We zijn geen onbekende in het voormalige Bona gebouw op het randje tussen Oude Wetering en Roelofarendsveen, maar het is wel weer een feestje voor ons om een eigen repetitie en speelplek te hebben. Want hoe dankbaar we ook zijn naar Bits Workspace dat we daar hebben kunnen repeteren en zelf een uitvoering doen, is een echte toneelzaal toch iets anders.

Maar het er is meer in De School. Want initiatiefnemer Barry Verdel zit er met zijn bedrijf in, samen met Cool Profs. Maar ook de bibliotheek is meeverhuisd naar de nieuwe locatie en daarnaast zijn de mensen die bij Bits Workspace werkte in Roelofarendsveen ook verhuisd naar de nieuwe locatie. En ze willen echt een bron worden van leuke activiteiten. Er zitten labs met 3D printers in het gebouw, een echt podcast studio en veel meer mogelijkheden.

En daar waar vroeger de gymzaal zat worden nu een aantal appartementen gebouwd voor startende jongeren die daar steeds 5 jaar kunnen wonen. Dus het belooft een leuke, uitdagende en bruisende plek te worden met veel activiteiten en regelmatig een toneeluitvoering. Wij hebben er zin in en een mooier cadeautje hadden we voor onze 100-jarige verjaardag niet direct kunnen vragen.